Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit

Volendam in de mix

Met z'n allen op pad in het gezellige Volendam. Je leert de stad beter kennen tijdens de speurtocht en er wordt natuurlijk een foto gemaakt op de Dijk in Volendammer klederdracht. Na het actieve gedeelte doen we een proeverij van bieren en likeuren met aansluitend een diner. De beste mix van leuke activiteiten in Volendam!

Programma

Hieronder een voorbeeld van hoe de dag eruit zou kunnen zien. Liever een onderdeel vervangen of een activiteit toevoegen? Laat het weten!

Ontvangst (0,5 uur)
Ontvangst bij Grand Café-Restaurant Pieterman. Hier starten jullie met koffie of thee en huisgemaakte appeltaart met slagroom. Daarna volgt een uitleg over hoe de dag eruit gaat zien.

Speuren in Volendam (2 uur)
Tijdens een fotospeurtocht en quiz komen jullie in het hele dorp. Absoluut lachen geblazen! Jullie vinden de weg door de foto’s in de handleiding te volgen. Jullie spelen in meerdere teams de competitie tegen elkaar. Wie weet het meest over Volendam?

Foto in Volendammer klederdracht (0,5 uur)
Een foto maken in Volendammer klederdracht levert een tastbaar en blijvend aandenken op aan een geweldige dag. De foto wordt gemaakt tijdens het kloten en speuren in Volendam. Op de Dijk is een fotostudio ingericht in oud-Hollandse stijl.

Tour du proeverij
 (1 uur)
Aan de karakteristieke haven van Volendam bezoeken jullie de leukste proeverij van Volendam. Hier worden verschillende bieren en likeuren geserveerd. Er kan ook een wedstrijd van worden gemaakt. Raad welk nummer bij welke likeur hoort. Wie is de grootste drankkenner?

Pietermantafel (1,5 uur)
Geniet van de nu al beroemde Pietermantafel: een schaal met spare-ribs, biefstuk, stokbrood, huisgemarineerde kipsaté, gamba’s en gebakken mosselen met frites, frisse salade en diverse sauzen. Drankjes zijn exclusief.

Basis informatie

Prijs:

€ 57,50 per persoon

Regio:

Agglomeratie Amsterdam

Plaats:

Volendam

Min. aantal personen:

10

Max. aantal personen:

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
kinderen
lunch of eten
overdag
avond

Recensies

Volendam in de mix

We hebben het erg naar ons zin gehad. Alles is prima verlopen en iedereen was erg behulpzaam. De foto in klederdracht is een erg leuke herinnering! …

Karin Arendse
rating
rating
rating
rating
rating

Volendam in de mix

Wij hebben een hele leuk dag gehad. Mooie locatie en goede bediening in Pieterman.

P. Boogaard
rating
rating
rating
rating
rating

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer