Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit

Solex tour met diner

Ga terug in de tijd en stap met jouw gezelschap op een ouderwetse Solex. Geniet van een mooie tocht door het prachtige landschap om tot slot de dag te eindigen met een heerlijk diner.

Programma

De eerste Solexen verschenen in 1948 op de Nederlandse wegen. Het was de tijd waarin Nederland met man en macht werkte aan het herstellen en weer op gang brengen van de economie. Dit was de tijd dat men ’s avonds luisterde naar de Bonte Dinsdagavondtrein of een hoorspel, want televisie was er nog niet. De tijd dat je op zaterdag het loon nog in een loonzakje kreeg en een pakje sigaretten 80 cent kostte. Die nostalgie brengen wij weer een klein beetje terug met de verhuur van Solexen.

Het programma start in Akersloot met koffie en gebak. Vervolgens doen jullie een tocht van 3 uur door een prachtige omgeving. Onderweg wordt nog gestopt om in een gezellig café een drankje te doen. Bij terugkomst in Akersloot staat er een diner voor jullie klaar. Je kunt kiezen uit een barbecuebuffet of een driegangen diner.

Het diner bestaat uit: soep - keuze uit 2 soorten - een varkenshaasje met roomsaus of zalmfilet, gebakken aardappeltjes, 3 warme en 2 koude groentes en een ijscreatie als afsluiting.
Het barbecuebuffet bestaat uit: soep vooraf, saté, karbonades, zalmmootjes, hamburgers, kipfilet, Hawaï sticks, filetlapjes, braadworst en een ijscreatie als nagerecht.

Basis informatie

Prijs:

€ 70,00 per persoon

Regio:

Noord-Kennemerland

Plaats:

Akersloot

Min. aantal personen:

10

Max. aantal personen:

75

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
lunch of eten
overdag
avond

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer