ProseccoCruise+ProseccoFiets

Een perfecte combinatie in hartje Amsterdam! Zie Amsterdam op twee bijzondere manieren per fiets en per boot! Per fiets zie je de hotspots van het centrum en natuurlijk moet je de grachten van Amsterdam beleven. Dit alles doen jullie met een heerlijke Prosecco in de hand. Jullie bepalen zelf de volgorde van de activiteiten en de aanvang.

Programma

Prosecco Cruise
De Prosecco Cruise staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen sloep met heerlijke koude Prosecco en een gastvrije schipper. Dit wordt zonder twijfel een topdag! De Prosecco cruise is uitermate geschikt voor een dagje weg met vriendinnen of een vrijgezellenfeest. De Prosecco Cruise is private voor 1,5 uur en inclusief een fles Prosecco per person en een local schipper.

Prosecco Groepsfiets
Geen bierfiets maar een Prosecco fiets! Deze 1,5 uur durende private tour door het centrum van Amsterdam is voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een ideale activiteit! Fiets langs de hotspots met een lekker drankje in de hand! De Prosecco Bike is inclusief een fles Prosecco per persoon en BOB.

Basis informatie

Prijs:

€ 60,00 per persoon

Regio:

Agglomeratie Amsterdam

Plaats:

Amsterdam

Min. aantal personen:

8

Max. aantal personen:

34

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
overdag
avond

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer