Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit

Ontdek Medemblik

Een leuke en leerzame dag uit in Medemblik! Tijdens een workshop Westfries praten leren jullie het dialect dat in dit gebied gesproken wordt. Daarna gaan jullie varen en zie je al het moois van Medemblik vanaf het water. Vervolgens genieten jullie in de binnenstad van Medemblik van een walking dinner. Dus veel gezelligheid gegarandeerd!

Programma

Workshop Westfries praten (1 uur)
Voordat we beginnen aan de workshop, gaan we eerst even gezellig bijkletsen onder het genot van koffie met gebak. Vervolgens krijgen jullie van een echte Westfries de workshop Westfries praten. Tijdens de workshop leer je meer over het ontstaan van Westfriesland, de kenmerken van het Westfriese dialect en doe je oefeningen met woorden en uitdrukkingen. Ook leer je tellen in het Westfries en oefen je met voordrachten van een tekst of lied. Aan het eind van de workshop krijgt iedereen een officieel diploma 'Westfries voor beginners'.

XXL bitterballen met consumptie (0,5 uur)
Na de workshop Westfries praten is het tijd voor een bittergarnituur en een drankje. Jullie kunnen even in het Westfries of ABN bijkletsen met elkaar onder het genot van wat lekkers.

Varen met ouderwetse polderschuit (1,5 uur)
Met een ouderwetse polderschuit gaan we 1,5 uur een ronde door Westfriesland varen. Zo zie je de streek eens van een andere kant! Geniet van de prachtige tulpenvelden, oude huisjes en de natuur om je heen. Dit is zeker de moeite waard! Het is mogelijk om zelf consumpties en wat lekkers mee te nemen.

Walking dinner (3 uur)
Leer Medemblik kennen op een originele wijze! Jullie gaan naar drie eetgelegenheden. In elke eetgelegenheid krijgen jullie een gang voorgeschoteld. Als jullie klaar zijn met eten gaan jullie naar de volgende eetgelegenheid voor de volgende gang. Elke gelegenheid heeft zijn eigen sfeer. Het is gegarandeerd een leuke afsluiting van de dag! Het walking dinner is exclusief drankjes.

Optie
- Het is mogelijk om met een Amerikaanse schoolbus opgehaald en thuis gebracht te worden.

Wij werken graag op maat. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Basis informatie

Prijs:

€ 67,50 per persoon

Regio:

Westfriesland

Plaats:

Medemblik

Min. aantal personen:

10

Max. aantal personen:

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
kinderen
lunch of eten
overdag
avond

Recensies

Ontdek Medemblik

Alles was erg goed en goed geregeld. Dankjewel daar voor!!

Nico
rating
rating
rating
rating
rating

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer