Friday Special!

Dit moet een vrijdag zijn! Het weekend goed beginnen met een tour op de bierfiets door Amsterdam. De bierfiets is leuk voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest en prima te combineren met andere activiteiten in onze prachtige hoofdstad.

Programma

Bierboot
Vaar met onze ouderwetse stoere reddingssloep mee door de grachten van Amsterdam.

De bierboot staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen privésloep met koud bier, muziek en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag! De bierboot is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest. Startlocatie is in het hart van het centrum (Singel).

De bierboot is privé voor 1,5 uur en inclusief 4 blikjes bier per persoon en een schipper.

Optie
Striptease op de boot, hij/zij doet een show van 15 minuten op muziek en gaat geheel naakt. Totaalprijs voor striptease is € 210,00.

Bierfiets
De bierfiets, een leuk activiteit voor een feestje. Wij doen dit al vanaf 2007 in het hart van Amsterdam. De bierfiets is geschikt voor minimaal 5 personen en maximaal 17 personen. Wij hebben meerdere bierfietsen dus grotere groepen zijn geen enkel probleem. Een BOB zal jullie veilig door Amsterdam rijden, dus, ook niet onbelangrijk, de hele groep kan lekker een zelf getapt biertje drinken. De bierfiets is inclusief 20 liter KOUD bier en een groepsfoto. Doordat de fietsen zijn voorzien van elektrische trapondersteuning hebben wij de lichtst trappende fietsen van heel Nederland!

Basis informatie

Prijs:

€ 50,00 per persoon

Regio:

Agglomeratie Amsterdam

Plaats:

Amsterdam

Min. aantal personen:

5

Max. aantal personen:

17

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
overdag
avond

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer