Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit Rondje Regio activiteit

Borrelsloep Amsterdam

Dit doe je niet elke dag!

Op onze ouderwetse reddingssloep Hugo uit 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen. Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal twintig personen.

Programma

Beleef deze experience

Zo maak je een vaartocht van anderhalf à twee uur, waarbij je langs de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!

Op de boot hebben wij een Music System waar je je eigen telefoon (AUX, BLUETOOTH) met muziek op aan kunt sluiten. Het is dus echt jullie feestje!

Rondvaart All-IN
Een goed verzorgde rondvaart met drinks & bites, ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje. Zelf niks meenemen en onbezorgd instappen, dat is de all-in cruise. Lekker relaxen, lachen en genieten op het water, dat zijn de drie kernwoorden van deze rondvaart.

De all-in cruise is privé voor 1,5 uur en inclusief onbeperkt bier, fris, wijn en chips en nootjes.

Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Basis informatie

Prijs:

€ 35,00 per persoon

Regio:

Agglomeratie Amsterdam

Plaats:

Amsterdam

Min. aantal personen:

8

Max. aantal personen:

20

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
kinderen
huisdieren
overdag
avond

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer