Bierfiets + Bierboot

Een perfecte combinatie in hartje Amsterdam! Zie Amsterdam op twee bijzondere manieren per fiets en per boot! Per fiets zie je de hotspots van het centrum en natuurlijk moet je de grachten van Amsterdam beleven. Dit alles doen jullie met een lekker biertje in de hand. Jullie bepalen zelf de volgorde van de activiteiten en de aanvang.

Programma

Bierboot
Vaar met onze ouderwetse stoere reddingssloep mee door de grachten van Amsterdam.

De bierboot staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen privésloep met koud bier en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag! De bierboot is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest. Startlocatie is in het hart van het centrum (Singel).

De bierboot is privé voor 1,5 uur en inclusief 4 blikjes bier per persoon en een schipper.

Optie
Striptease op de boot, hij/zij doet een show van 15 minuten op muziek en gaat geheel naakt. Totaalprijs voor striptease is € 210,00.

Bierfiets
De bierfiets, een leuk en geschikt activiteit voor een feestje. Wij doen dit al vanaf 2007 in het hart van Amsterdam. De bierfiets is geschikt voor minimaal 5 personen en maximaal 17 personen. Wij hebben meerdere bierfietsen dus grotere groepen zijn geen enkel probleem. Een BOB zal jullie veilig door Amsterdam rijden, dus, ook niet onbelangrijk, de hele groep kan lekker een zelf getapt biertje drinken. De bierfiets is inclusief 20 liter KOUD bier en een groepsfoto. Doordat de fietsen zijn voorzien van elektrische trapondersteuning hebben wij de lichtst trappende fietsen van heel Nederland!

Basis informatie

Prijs:

€ 60,00 per persoon

Regio:

Agglomeratie Amsterdam

Plaats:

Amsterdam

Min. aantal personen:

5

Max. aantal personen:

17

Cadeaubon inwisselen:

JA

mooi weer
minder mooi weer
overdag
avond

Volg Rondje Regio ook op →

Facebook Twitter

Heb je vragen over een leuk uitje, heb je hulp nodig met het samenstellen van een leuke dag, bel ons op
en wij helpen jou graag verder. Uiteraard kan je ons ook altijd vrijblijvend even bellen voor informatie.

Rondje Regio telefoonnummer